torstai 26. joulukuuta 2013

Johan on Joulu !

Ei voi laulaa nyt ainakaan valehtelmati , että " lunta tulvillaan on raikas talvisää..." . Lunta ei ole enään missään , vain joitakin jäisiä kohtia sielä täällä joita pitää varoa kun pihassakin kulkee , että ei pyllylleen lennä :( ! Täytyy sanoa , että en aattoa muista jota oisin vesisateessa viettänyt . Onneksi Joulumieli on sydämessä ei ulkona ! 
On se silti näin talvi-ihmiselle ja siperianhuskyja ja malamuutteja omistavalle koiraihmiselle aikas vaikeeta aikaa tää talvi jos se näin leuto on ja kun kerkesi jo tottumaan lumeen ja pakkaseen .
Tarhat alkavat olla taas kurasia jos ei sää pian muutu. Juoksutarha on kuravelliä ... huoh...
Onneksi Sunny on pärjännyt ja sopeutunut uuteen kotiin hyvin ja tänäänkin sain videoita ja kuvia kun olivat käyneet ajelemassa 10 km lenkin :) ! Sellaiset uutiset saa kyllä niin sydämen kiitosta täyteen . Kyllä Sofia perheineen on parasta mitä Sunny olisi voinut saada . Myös kasvattini Aza joka etsi uutta kotia on kotiutunut hyvin Ouluun , kiitos siitä Tiinalle ja Siriliille :D . 
Emmi on saanut olla sisäkoirana kasvaimiensa takia . Joulunaika on ollut hiukan huonompaa Emmi on ollut hiukka väsynyt ja huonovointinen . Jokainen päivä on lahja Emminkin kanssa. Nannakin täytti 10 vuotta,mutta on niin viriili mummo , että meno on kuin pennulla konsanaan välillä ;) ...
Tässä Jouluisia kuvia Emmistä !
 Toivotamme mukavaa loppu vuotta ja ihan kaikkea PARASTA vuodelle 2014 !!!

...vahtii jos Markolta palan kinkkua sais ...


... emmi <3 ...


... eikös jos nukkumaan mentäs , kun masut on täynnä kinkkua tai no koirat sai kalkkunan kauloja ...