sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sunny lähti matkaan ...

Meidän pieni suhmura santra ,eli Sunny lähte pohjanmaalle :) . Olen jo kauan miettinyt,että Sunny kaipaa uutta laumaa jossa se pääsee myös sulanmaan aikana vetämään valjaissa ja yleensäkin useammin kuin meillä. Sunny on paljon nopeampi ja ketterämpi vetäjä kuin moni muu meidän laumassa ja usein on vetolenkin jälkeen turhautunut,kun muut ovat tyytyväisiä. Sunnystä haaveilin jalostuskoiranakin , mutta oma elämäntilanne ei salli nyt edes haaveilla pentueista :) . 
Sanotaan,että sitten törmäsin Facebookissa Sofiaan ja en edes muista miten juttu meni siihen,että Sunny voisi päästä heille valjakkohommiin ja mikä ettei asumaan loppuiäkseen. Puolin ja toisin asiaa mietittiin niin kuin pitääkin. Ja viikko sitten Sunny lähti Jyväskylästä Sofian matkaan. En ole hetkeäkään katunut , että annoin Sunnyn mennä Sofian hoiviin. Sunny on nimellisesti koeajalla , mutta toivon koko sydämestäni,että Sofia päättää perheineen kuukauden jälkeenkin antaa Sunnylle kodin , sillä parempaa perhettä en voisi löytää ! Alusta asti he ovat antaneet Sunnylle tilaa totttua heihin ja ovat luoneet kontaktia tyttöön ja täytyy sano,että jo Sunnyn käytös uudessa paikassa kertoo,että se on onnelinen <3 ! 
Ikävän kyyneleet vaihtuivat pian onnen kyyneleiksi <3 !

Sunny kesällä <3

Täällä tänä aamuna oli ihana yllätys kun heräsin. Maa oli valkoisena ja äsken satoi hiukan lisääkin. Ei täällä vielä reellä pääse ,mutta ihanan valoisaa kun on lunta maassa. Kyllä tätä kurakeliä on jo piisannutkin :/ ... Joten nyt pysyköön lumet ja sulakoot vasta ensikeväänä :D !

Lunta tulvillaan on raikas talvisää ....

Ps. Emmin kasvaimet eivät ole kasvaneet ja lisää ei ole löytynyt. Emmi voi virkeästi ja olemme päättäneet olla leikkaamati kasvaimia,koska ne näyttäisivät pysyvän aisoissa tällä hetkellä :) ...