maanantai 11. kesäkuuta 2012

Poika on tullut kotiin :D


Voi elämän suloisuutta,kun katselee tuota pientä tuhisiaa tuossa jalkojen juuressa,niin ei voi kuin ihmetellä kuinka kauniin olennon Jumala on luonut :D ! Meidän poikamme,se kauan odotettu ja haaveiltu on kotona. Muutama vuosi sitten jo varailin Konuveres kennelistä Perritalta pentua,mutta Perrita jäi tyhjäksi  ... Perritalle tuli ikää,mutta vaaveja ei kuulunut. Olin oikeastaan jo "unohtanut" mahdollisuuden saada juuri tuolta nartulta pentua,mutta elämä on ihmeellinen :) ! 

Keväällä sain kuulla,että Perritalle ON TULOSSA PENTUJA ! Ja nyt se oli ihan todellista...Pennut syntyisivät jo pian. Ei siinä kuule mietitty ,että mitä asian kanssa tehdään,vaan ilmoitin heti kasvattajalle,että jos sieltä poika tulee niin se on meidän ! Kovasti olisi ollut pojalle muitakin ottajia,mutta me saimme hänet ! Minun monen vuoden odotus ja haave omasta pojasta kenneliini oli nyt tässä ihan pian käymässä toteen.

9.6. Olikin jännittävä päivä . Gideon saapui suomeen,niin Gideoniksi se ristittiin (raamatun sotaurho :D ) . Kaikki meni alusta asti niin jouhevasti ja hakeminen myös. Poika oli niin reipas ja valmis saapumaan uuteen kotiin. Kaikki on sujunut enemmän kuin hyvin. Pentu on sopeutunut meihin ja elämän rytmiimme. En voi olla kuin kiitollinen tästä ihanuudesta !

Emä :Akaba de ciukci
Picture
 Isä : Foxfire grease lightning

Picture


POIKA ON NYT TULLUT KOTIIN :D !!!


Kävimme lenkillä tutustumassa lähimaastoon,tämä kotitie tulee varmasti tutuksi :)