tiistai 24. helmikuuta 2015

Miten on mahdollista....

Oikeesti , miten on mahdollista,että en ole päivittänyt blogiani aikoihin :O ... Melkein kohta vuosi aikaa ! 

No kieltämäti elämä on näyttänyt haasteellisia puoliaan lähipiirissä ja aika on vain mennyt ...

Tiedättekö sen tunteen ja ajatuksen, että " jos minulle ei olisi näitä koiria ... " tai " ne pitävät elämässä kiinni ... " . Se on kyllä todeksi taas todettu näiden vaikeiden aikojen keskellä. Jos oikein ahdistaa ja tulevaisuuskin pelottaa,niin kyllä kävely koirien kanssa tai koirakainaloon hoito auttaa :) ! Mä olen oikeesti niin kiitollinen siitä ,että Jumala on päättänyt luoda koirat ja antaa ne vielä ihmisen iloksi , voisi sanoa,että siunaukseksi :) !!! 

En halua katsella nyt menneeseen ja viime kuukausiin,vaan katselen tulvaisuuteen  :) . Siihen kuuluu ehdottomasti meidän lauma <3 ! Kaikki koiruudet voi hyvin . Emmin nisäkasvaimet on pysyneet hallinnassa ja terveenä ovat muutenkin olleet. Vanhuushan jo suurinta osaa laumaamme " vaivaa " (Nanna 11.v. , Emmi kohta 11.v.,Hilla kohta 10.v. , Arvi pääsee veteraani ikään Joulukuussa ) , mutta heidän kanssaan vietämme leppoisia eläkepäiviä ja nuorison kanssa sitten eletään vilkkaampaa nuorten elämää :D !!!

Tulevaisuudessa meillä ei ole pentuesuunnitelmia ja niitä ei ole oikeastaan ajatuksenakaan enään suunnitella . Cherrie on ainut jalostuskelpoinen narttu, mutta Cherriellä on jo kaksi pentuetta ja se riittää. Jalostusnarttuja ei ole aikeissa hankkia ,että kaikille riittää aikaa työnohella . Gideonilla naisia on tässä ollut ja toivottavasti Gideonin toiset pennut syntyvät kevään aikana. Sitä kautta on ihanaa seurata pentujen syntymää ja kasvamista , koska haluan olla seuraamassa myös Gideonin vaavien kasvua . 

Kevättä kohti siis pikkuhiljaa mennään ... Mutta nautitaan vielä tästä kunnon talvesta :) ! 

Tässä kuvia viime kesältä ja syksyltä ...


Ensilumi ja Gideon ...


Rinna ja Gideon :D


Gideon näyttelyissä ...


Isällä oli pikkujoulut ja Emmi sai kokeilla iskän peruukkia :D !!!


Gideonin ekat jälkeläiset !


Urho ja urhon perusilme :D 


Gideon ja Urho juoksutarhassa...