keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Johan on talvi...

Kyllä on ihmeellinen talvi sanon minä ! Valkea oli Joulu,lunta oli muutama hassu sentti lunta,mutta nyt on KAIKKI sulaneet pois :O ... Ihan kuin ois kevät,mutta vain paljon , paljon pimeempää. No tuumasin tänään kaupassa käydessäni kun tapasin yhden tutun,että no jos ei kerran kunnon talvea,niin kyllä mä tyydyn tähänkin kunhan vaan pysyy ilma kuivana,että on edes pikku pakkaset. Sellanen sade ja rästäloska keli on se vihonviimeinen. Rekeä ei ole tarvinnyt tallista ottaa,eikä tällä menolla vissiin tarviikaan.Joten niin tai näin lunta tai ei,kunhan on kuivaa. 
 Vuosikin sitten ottaa vaihtuakseen pian,joten on aika kiittää kaikkia kasvattien omistajia,sekä ystäviä ja tuttuja kuluneesta vuodesta :) ! Tehdään se tällä kertaa Nekun ja Nucan kuvien kera,kiitos kuvista Hanna,komeita on nuo Emmin pojjaat ;) !Sekä Emmin suloisilla pennuilla jatketaa Zorro ja Aza  Selvästi ovat onnellisia tapauksia,kiitos omistajille siitä :D !Sitten vielä Cherrien pikkuiset Jericho ja Allu :) !
Emmikin tuossa juuri sopivasti makaa vieressäni kun tätä kirjoitan ja hymyilee tyytyväisenä ja mikäs on mummon maatessa ;) .Kyllä nämä koirat vaan tuovat iloa elämään ja aina on niin ihanaa kuulla kasvateista ja saada kuvia.Ne ovat niitä yksiä elämän kultahetkiä <3

Tässä  Zorro ja hänen pikkuveli Oula (Polar Night kennelistä)


Aza ja hänen koirakamunsa


Nekku ja Nuca


 Nuca


Nekku


Jericho


Allu